Gaan met die banaan- sprintmaand

Mijn begeleiding op maat, waarmee je met volle focus en cheerleading een implementatiesprintje kan trekken in je bedrijf.

Jij hebt een prachtig bedrijf en bent al een tijdje bezig.  Toch loop je nu ergens in vast.  Dat kan van alles zijn.

Je wilt nieuw aanbod ontwikkelen, maar je krijgt het niet verwoord of uitgewerkt.

Je wilt een product lanceren, maar je mist focus voor een marketing-actieplan dat precies de goede klanten oplevert.

Je wilt een (korte) verlenging van de Stroomversneller.

Of iets anders concreets en overzichtelijks waar je in vastdraait. 

Jij...

werkt het beste met momentum: met een afgebakende periode met een start en een eindtijd waarin je je aandacht kunt verzamelen en kunt gaan. Lekker overzichtelijk, binnen een maand.

En met iemand in je team die je accountable houdt, zodat je je actieplan ook echt uitvoert. Iemand naast je hebt die af en toe slimme dingen tegen je zegt en die jou op de juiste momenten feedback geeft, zodat je echt kan doorpakken. 

Simpel, straight, licht.

 

Klaar voor de start, gaan met die banaan

In deze maand ga je voortvarend aan de slag, om eindelijk die losse eindjes vast te knopen, zodat je weer opgefrist aan de slag kan in je bedrijf.

Je bent dan misschien wel ZZP-er, en zogenaamd ‘zelfstandig’, maar iedereen heeft support nodig.  Juist dan kun je sneller en efficiënter gaan en focussen op datgene waar je echt gelukkig van wordt en waar je goed in bent.

Ik help je daarbij, zodat je focus hebt en een duidelijk actieplan. Want ik heb afstand van jouw dagelijkse beslommeringen en kan dus snel zien waar je spaak loopt. 

Met dat actieplan kun je in een maand tijd iets heel concreets neerzetten, ontwerpen of toepassen in je bedrijf. 

We gaan een implementatiesprintje trekken dus.

Hi, ik ben Laura

Ik kan veel dingen best wel goed en ben dus multi-inzetbaar in je bedrijf. 

Ik kan meedenken, kritisch zijn en je een spiegel geven. 

Creatieve concepten bedenken en praktisch uitwerken in strategie en marketing.

Ik kan met je meevieren en meebalen. (Daarvan moet je de waarde ook niet onderschatten trouwens, af en toe al die gevoelens even flink toelaten in plaats van jezelf flink houden.)

Maar…. ik kan ook goed slimme dingen zeggen waar je van kan leren én laten zien hoe slim en waardevol je eigenlijk zelf al bent.

En… last but not least, mensen gaan door mij ook spelen.

Want laten we eerlijk zijn, ondernemen is een spel dat we vaak veel te serieus nemen. En alles is er al, goed beschouwd: jouw talent. Leuke mensen om mee te werken. Een wereld die jou nodig heeft. 

Míjn talent is dat ik de juiste lijntjes weet te trekken zodat je een logisch verhaal weet te maken van de chocola die jouw bedrijf heet. 

Hallo wereld, hier kom je aan, zoeffff.

Zin en frisse energie

Heerlijk die frisse energie van je. Ik kan zo in mijn eigen kringetje blijven lopen. De boel loopt wel lekker, maar stagneert ook een beetje. De glans gaat er dan vanaf. In contact met jou en je creatieve ideeën krijg ik weer zin.
Wendy Doeleman
Bliss Your Body

Investering:

1250,- eu ex BTW

Dit levert het op:

  • De dingen wie je wilde | Dat wil zeggen, het concrete resultaat waarvoor je deze maand hebt ingezet: je fingerlicking lekkere blogserie, de lancering van je prachtige aanbod, je creatieve concept uitgewerkt, je voorbereidende marktonderzoek of je plan voor world domination. To name a few things.
  • Strategisch overzicht | Je hebt weer een glasheldere blauwdruk van je marketingstrategie met concrete acties. Je weet wie je bent, voor wie en hoe je ze kan bereiken om jouw missie te halen. 
  • Een goed verhaal | Je verhaal is boeiend voor je klanten en zit logisch in elkaar. Jouw waarde tastbaar. Je weet zelf ook weer waarom je het doet. Dat kun je nu weer duidelijk communiceren.
  • Een eerlijke spiegel | Jij weet ook dat de actie in je bedrijf vaak spaak loopt door jou zelf. Je maakt iets te groot (bezwaren/twijfels) of te klein (je waarde/zelfvertrouwen).  Ik geef je liefdevolle en eerlijke feedback op hoe je functioneert, zodat daar ook weer wat smeerolie bij kan. 
  • Snel resultaat | Je tijd is schaars en een maand is lekker overzichtelijk. Al je aandacht verzamelen, sprinten en zoefff, over de finish.
  • Schoon en licht | Deze maand geeft veel focus, dat geeft een opgeruimde energie, ook in het resultaat.
  • Zin | Je krijgt energie. Inspiratie. Zin om mooie dingen te maken die ertoe doen.

Dit gaan we doen

1. Je vult eerst je sprintplan in

Dat is een soort bedrijfsscan, de basis van alle strategische beslissingen die je te maken hebt en die focus geeft op hoe je deze maand wilt invullen. Want je wilt misschien wel hard gaan met die banaan, je wilt niet met losse flodders schieten. Dat geeft zo’n troep.

2. Een kick-off sessie 

Onze eerste 1:1 sessie. Wat is je kernvraag voor deze maand? Wat heb je al geprobeerd en waar loop je tegenaan? Ik geef je nieuw perspectief, we brainstormen en maken een actieplan dat past bij jouw manier van werken en jouw bedrijf. 

3. De komende maand ga je dit plan toepassen met mij in je team. 

Gaan met die banaan en lekker aan het werk. Ik zit in je team. Je mag me via onze whatsapp-groep altijd berichtjes of audio’s sturen met vragen en voorstellen, zodat ik je kort op de bal kan begeleiden in de implementatie van je plan. This is where the magic happens.

4. Een follow-up-call aan het einde van de maand

Onze tweede sessie. Daarin kun je het resultaat van deze sprintmaand delen: je lekkere bananenmilkshake.  Wat goed gelukt is, wat je geleerd hebt, wat je volgende keer anders gaat doen. We kunnen bovendien nog wat laatste vragen bespreken. Deze afspraak geeft momentum aan deze hele maand.  

Meedromen en praktisch maken

Jij kan zowel meedromen en groot denken EN het dan vervolgens praktisch maken. Realistisch en haalbaar, Daardoor voelde ik me echt gezien in mijn grootse plannen, maar werd het ook lekker concreet. Op mijn website, in mijn mailing, op mijn Facebookpagina. Ik heb nu opeens een duidelijk verhaal. Daardoor heb ik nu een stuk meer opdrachten.

Heb je nog vragen? Stuur me gerust even een mailtje of bel me even. Ik help je graag verder. Laura

Makkelijk in contact blijven?

Schrijf je dan in voor mijn niet zo regelmatige doch altijd verfrissende mails vol tips, verhalen en ideeën voor makkelijke menselijke marketing.

 

Ik geef je gegevens nooit door aan derden. Afmelden gaat makkelijk. Meer weten? Lees mijn Privacy Verklaring.