De gratis makkelijke marketingcheck van je bedrijf

Gratis makkelijke marketingcheck

Laura buiten

Hoe zou het voor je zijn als marketing leuk wordt én makkelijk? 

  • Omdat je weet hoe je  jouw unieke stijl en inhoud glashelder voor het voetlicht weten te krijgen. Weg met de ruis en de nepheid. Jij. Hier. Nu.
  • Omdat je die goudader in jezelf weet te vinden, de plek waar jij als vanzelf gaat vertellen en niet meer ophoudt.
  • En omdat je ontdekt hoe je jouw dienst zo kan inrichten dat je klant er makkelijk voor kan kiezen. Zonder geleur en gedoe.


Goed nieuws.

Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Ik kan je daarbij helpen. 

In een half uur geef ik je een marketingcheck en wat tips voor jouw situatie waarmee je meteen vooruit kunt. Gratis.

Wat is het doel?

·       Je ontdekt wat je teweeg wilt brengen met jouw bedrijf, zodat zichtbaar worden opeens veel logischer en aantrekkelijker voelt

·         Wat je belemmert om dat te doen

·        Wat het eerste is dat je nu kunt doen om daarmee te starten

·         We kijken of ik je verder kan helpen. Waarom?  Om jouw mooie bedrijf vindbaar en zichtbaar te maken, zodat je precies de juiste klanten aantrekt en jouw tijd vooral kan besteden aan al die mensen blij maken en wezenlijke impact maken op deze mooie aarde.

 

Iedere maand geef ik 3 van dit soort Makkelijke Marketingsessies weg aan ondernemers die er echt voor willen gaan en zich nu afvragen: hoe vind ik de sleutel tot mijn zichtbaarheid.

Even eerlijk. Omdat ik het fijnste werk en de beste resultaten behaal met ondernemers die echt willen groeien met hun bedrijf, komt niet iedereen in aanmerking voor een Gratis Marketingcheck. 

Ik ga alleen in gesprek met mensen die serieuze stappen willen maken en bereid én in staat zijn om te investeren en actie te ondernemen. 

Dus als jij voelt: ‘Ja man, ik weet nog niet precies hoe, maar dit mag groter worden. Ik voel het vuur. Geef me een raket!’ 

Geef dan je reactie op onderstaande vragen en je hoort binnen een week of je bent geselecteerd. 

Zin om je te spreken,

Laura

 

Meld je aan en maak kans op een Gratis Makkelijke Marketing Check

* Als je je aanmeldt voor de gratis marketingcheck, geef je toestemming om een aantal keer in de maand een superhandig mailtje van mij te ontvangen met tips en inspiratie  voor makkelijke marketing. Pokon voor jouw bedrijf. Afmelden gaat easypeasy en mag gewoon.