De gratis marketingcheck van je bedrijf

Meld je aan en maak kans op de gratis makkelijke marketingcheck van je bedrijf

Je bent ooit je bedrijf begonnen met een geweldig idee. Jij maakt de wereld mooier, duurzamer, gezonder of gelukkiger. en ondertussen draai je al even mee.

Alleen… het loopt niet zo lekker als je zou willen. De klanten staan nog niet rijendik voor de deur en je vindt het maar hard werken. 

Maar wat eigenlijk nog meer knaagt is dat je veel meer mensen zou willen bereiken, niet voor jezelf, maar voor die mensen. 

Omdat je hen zoiets moois te bieden hebt. 

 

Maar hoe onderscheid je je nou van al die anderen? Je doet toch ongeveer hetzelfde?

En hoe giet je dat dan in een marketingstijl die lekker makkelijk is, omdat jij wel wat beters te doen hebt dan urenlang blogs schrijven?

In je eentje loop je vast en verlies je bijna je enthousiasme. Die vonk waarmee je ooit zo voortvarend gestart bent en waar je nog steeds zo diep in gelooft.

Bijna.

Hoe zou het voor je zijn als marketing leuk wordt én makkelijk? 

  • Omdat je weet hoe je  jouw unieke stijl en inhoud glashelder voor het voetlicht weten te krijgen. Weg met de ruis en de nepheid. Jij. Hier. Nu.
  • Omdat je die goudader in jezelf weet te vinden, de plek waar jij als vanzelf gaat vertellen en niet meer ophoudt.
  • En omdat je ontdekt hoe je jouw dienst zo kan inrichten dat je klant er makkelijk voor kan kiezen. Zonder geleur en gedoe.


Goed nieuws.

Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Ik kan je daarbij helpen. 

In een half uur geef ik je een marketingcheck en wat tips voor jouw situatie waarmee je meteen vooruit kunt. Gratis.

Wat is het doel?

·       Je ontdekt wat je teweeg wilt brengen met jouw bedrijf, zodat zichtbaar worden opeens veel logischer en aantrekkelijker voelt

·         Wat je belemmert om dat te doen

·        Wat het eerste is dat je nu kunt doen om daarmee te starten

·         We kijken of ik je verder kan helpen. Waarom?  Om jouw mooie bedrijf vindbaar en zichtbaar te maken, zodat je precies de juiste klanten aantrekt en jouw tijd vooral kan besteden aan al die mensen blij maken en wezenlijke impact maken op deze mooie aarde.

Iedere maand geef ik 3 van dit soort Makkelijke Marketingsessies weg aan ondernemers die er echt voor willen gaan en zich nu afvragen: hoe vind ik de sleutel tot mijn zichtbaarheid.


Gaat het kriebelen?

Meld je dan nu meteen aan. Vul onderstaand formulier in. Binnen twee werkdagen hoor je of je bent geselecteerd.

Zin om je te spreken,

Laura

Meld je aan en maak kans op een Gratis Makkelijke Marketing Check

* Als je je aanmeldt voor de gratis marketingcheck, geef je toestemming om een aantal keer in de maand een superhandig mailtje van mij te ontvangen met tips en inspiratie  voor makkelijke marketing. Pokon voor jouw bedrijf.