Natuurlijk ondernemenSterk creatief bedrijfZichtbaarheid

Durf je de diepte?

Als je je echt verbindt met het kloppende hart van deze aarde en van de mensen erop, then you’re in for a ride. Dat is namelijk geen unicornfeestje met roze bubbels.

Daar in de diepte zit een rauw bonkend hart. Met pijn. Onrecht. Tekort. Grijpen naar macht. De andere kant op kijken, juist omdat het zoveel en zo pijnlijk is en je niet weet waar te beginnen. Jij en ik zijn niet anders.

Maar daar juist in die diepte vind je ook de noodzaak om te veranderen. Om ervoor te gaan. Samen. Vanuit schoonheid en liefde.

Het hart van je bedrijf.

Daar ligt ook het besef dat we allemaal uit dezelfde atomen zijn opgebouwd, dus in wezen niet zo heel verschillend zijn. Mens. Dier. Plant. Steen.

Ondernemen met je hart open is niet voor the faint-hearted, het is glaseerlijk. In ijswater- alles-wat-kwetsbaar-voelt-reducerend-tot-iets-kleins-verschrompelds-eerlijk.

Maar ook vol levenslust, impulsiviteit en durf. Want ja, als alles er mag zijn in die diepte, dan borrelt en bruist het en hoeven we nergens meer van weg te rennen. Dan staren we het beest in de bek en lachen we ermee.

Dan wordt ondernemen spelen.

Juist daar, in die mix van diep en licht, zit wat mij betreft de sleutel tot zinvol ondernemen.

Tot je natuurlijke stem vinden in je marketing, terwijl je retebelangrijke onderwerpen aansnijdt.

Met een twinkel in je ogen het vuur op je tong laten spreken.

De moed hebben om je bedrijfsstrategie om te gooien, als blijkt dat een andere weg beter werkt om jouw mooie missie te halen.

Gehecht en ongehecht.
Diep en licht.
Serieus en spelen.


Dat kan makkelijk.
Doe je mee?

In de Stroomversneller begeleid ik je naar een bedrijf dat past bij jouw Aanknop en waarin jij jouw eigen podium vindt om jouw publiek met verve en liefde toe te spreken, voor een duurzame en sociale wereld (zie comments).

Laura

Deze blog makkelijk in je inbox?

Schrijf je dan in voor de Frisse Blik. Mijn mail vol tips, verhalen en ideeën voor natuurlijke marketing.

 

Ik geef je gegevens nooit door aan derden. Meer weten? Lees mijn Privacy Verklaring.