Podcast

Jouw creatiecontainer – 5 ondernemerslessen – Podcast #11

Al vanaf dat ik een potlood kan vastpakken, teken ik. Sinterklaas was mijn favoriete feestdag, want ik was al weken van tevoren bezig met de meest kunstige surprises maken. En vanaf mijn studententijd heb ik allerlei soorten teken en illustreer cursussen gevolgd. Toch bleef mijn creatieve talent een beetje onderbelicht.

Tot nu. Een aantal weken geleden deed ik mee aan de cursus Creatief Ondernemen van Agaath Vissers. Het was fantastisch. Nieuw. Ongemakkelijk. En het gaf me een enorm gevoel van vrijheid.

Die week leverde me een aantal verassende en mooie inzichten op, die voor elke ondernemer nuttig zijn. Ook voor jou. Luister maar…

Wil jij ook die ‘container’ van creatie maken in jouw onderneming? En die cheerleader die je ook een goede groeispiegel voorhoudt in je marketing? Neem dan contact met me op.